Autor: Raamatupidaja.ee • 18. jaanuar 2023

Novembri eest tasuti 10,1 protsenti enam makse kui 2021. aastal samal ajal

Novembri eest tasuti maksu- ja tolliametile 998,7 miljonit eurot maksutulu, mida on 10,1 protsenti rohkem kui eelmise aasta samal kuul. Üheteistkümne kuuga on eelarvest täidetud 97 protsenti (vt tabel).

Palgafondi kasv on jätkuvalt tugev ja toetab tööjõumaksude laekumist

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700