Autor: Raamatupidaja.ee • 17. jaanuar 2023

Muudatus, mis tahab uuendust ka raamatupidamisprogrammis

2023. aastast on muudatus Statistikaameti küsimustikus „Palk ja tööjõud (1462)“. Muudatus võib kaasa tuua ka vajaduse uuendada raamatupidamisprogramme.
Foto: Pixabay

Muudatus puudutab osalise tööajaga ja täistööajaga töötajate andmeid, mida enam eraldi ei küsita. Muudetud küsimustikuga kogutakse andmeid veerus, kus on osalise ja täistööajaga töötajate andmed kokku. Seega on vormil edaspidi kolme andmeveeru asemel üks. Vajaduse korral saab kasutada küsimustiku juures olevat valemit, mis aitab arvutada täistööajale taandatud keskmist töötajate arvu.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700