Autor: Raamatupidaja.ee • 22. detsember 2022

Riigipea kuulutas välja raamatupidajatele olulised seadused

President Alar Karis andis heakskiidu seadustele, mis puudutavad teise pensionisamba sissemakseid ja maksukohustuste kontrolli platvormihaldurite üle.
Foto: Pixabay

Kogumispensionide seaduse ja väärtpaberite registri pidamise seaduse muutmise seadus võimaldab teha pensionikogujatel teise sambasse senise kahe protsendi asemel sissemakseid ka määras neli või kuus protsenti, et oma pensionisääste suurendada. Vaikimisi jääb kehtima senine kaheprotsendiline maksemäär. Kõrgemaid makseid saab tegema hakata kõige varem 1. jaanuarist 2025.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700