Autor: Raamatupidaja.ee • 20. detsember 2022

UUS: kõik teenused ettevõtte loomisest kuni raamatupidamiseni nüüd ühes keskkonnas

Riigiportaal www.eesti.ee sulges vana nn rohelise portaali ning on tänasest uues sinises keskkonnas. Ettevõtja keskkond sai näiteks uue andmekaardi teenuse ning uude keskkonda on üle toodud kõik senised teenused, mis lihtsustavad asjaajamist riigiga.

Ettevõtjal oma keskkond

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700