Autor: Tõnis Elling, Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja • 20. detsember 2022

Kohtuotsus: töötajatele tasuta kinkekaartide andmine

Kinkekaartide jagamine töötajatele on päevakorral just nüüd - jõulude ja aastavahetuse saabudes. Maksuekspert Tõnis Elling analüüsib Euroopa Kohtu värsket lahendit, kus töötajad said tasuta kinkekaarte. Kinkekaartide andmist käsitleme siinjuures vaid käibemaksu vaatest.
Ernst & Young Balticu maksunõustaja Tõnis Elling
Foto: Meeli Küttim

Käibemaksudirektiivi artikli 26 lõige 1 sätestab: „Tasu eest teenuste osutamisena käsitatakse järgmisi tehinguid:

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700