Autor: Lada Riisna, Cuesta Advokaadibüroo vandeadvokaat • 12. detsember 2022

UUS: peagi saavad ka Eesti äriühingud piiriülese jagunemise ja ümberkujundamise õiguse

Kurnavad kohtulahingud ja vaidlused saavad lõpuks läbi – ülimalt tähtis ning kauaoodatud seadusemuudatus jõustub 2023.aasta veebruarist.
Cuesta Advokaadibüroo vandeadvokaat Lada Riisna
Foto: Kadri Purje

Riigikogu võttis vastu seaduse 07.12.22, millega muudetakse äriühingute piiriüleste liikumiste regulatsioon ning antakse täiendav piiriülese ümberkujundamise võimalus. Selle seadusega võetakse üle Euroopa Parlamendi ja nõukogu 27. novembri 2019. a direktiiv (EL) 2019/2121.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700