Autor: Raamatupidaja.ee • 2. jaanuar 2023

KKK: isikliku kliendikaardi kasutamine ettevõtte ostuteks

Sisekaitseakadeemia finantskolledži lektor Maret Güldenkoh selgitab, kas võib isiklikku kliendikaarti võib kasutada ettevõtte ostudetele soodustuse saamiseks.
Foto: Raul Mee

Lugeja küsib: kas on lubatud kasutada isiklikku kliendikaarti ettevõtte ostudeks, nt Selverist kontoritarbeid vms ostes (sageli on Partnerkaardiga soodsam hind). Või ei ole see lubatud, kuna kliendikaardi omanik saab seetõttu mingit boonust? Kas on vahe, kas kliendikaardil on töötaja nimi või sobib ka mittetööta kaart (nt pereliikme kaarti kasutades).

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700