Autor: Raamatupidaja.ee • 7. detsember 2022

Raamatupidaja ei märka pettust ja pätid võtavad ettevõtte konto üle

Politsei tõkestas petturite grupi tegevuse, kes saatsid pankade nimel petusõnumeid ettevõtetele. Ei läinud aga päevagi, kui asi uuel moel jätkus: pätid kasutavad tasulisi reklaame ja püüavad internetis neid, kes võltsingute õnge lähevad.
Foto: Pixabay

Küberpetturid on praegu väga aktiivselt tegutsemas

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700