Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 10. jaanuar 2023

TOP10: vigased ja tegemata aruanded, ees ootavad trahvid ning teised olulised lood detsembris

Siit leiad raamatupidaja.ee 10 olulisemat uudist ja artiklit, mis pälvisid lugejate erilise tähelepanu eelmise aasta viimases kuus - need on aktuaalsed ka täna. Vaata, kas teised lugejad leidsid midagi olulist, mis sul märkamata jäi.
Foto: Ergo Sander

1. Mis toimus raamatupidajate palkadega III kvartalis?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700