Autor: Pille Ivask • 25. november 2022

Skandaalset vitamiinifirmat tabas saneerimispohmakas

Aastate eest börsile pürginud, ent sealt punase tule saanud Medical Pharmacy Group ehk Meravita, kelle popim toode oli kunagi pohmakajook Pohmu, ootab saneerimist.
Meravital pole just kõige tegusamad ajad
Foto: Andras Kralla

Just nimelt ootab, sest kuigi kava sai juba kevadel valmis, leidis üks võlausaldaja, et asi pole siiski õige. Ta avaldas soovi, et kava ei läheks täitmisele. Kogu asi on jõudnud nüüd riigikohtusse, kes otsustab, kuidas see edasi liigub.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700