Autor: Raamatupidaja.ee • 22. november 2022

KKK: millised võimalused on raamatupidamisdokumentide väljanõudmiseks

Advokaadibüroo TGS Baltic vandeadvokaat Maris Vutt selgitab, millised võimalused on osaühingu endiselt omanikult ja juhatuselt raamatupidamisdokumentide väljanõudmiseks.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib: Osaühing osteti enampakkumisel ja uus omanik ei saanud kätte raamatupidamisdokumente. Kohtutäitur ja endine juhatus vastasid, et nendel ei ole mitte midagi osaühingu kohta. Kelle poole pöörduda, et saada osaühinguga seotud raamatupidamisdokumendid? Kas saab kohtu kaudu nõuda endiselt juhatuselt ja omanikult või mida ette võtta?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700