Autor: Raamatupidaja.ee • 17. november 2022

Kust saaksin nõu, kui tööl on arusaamatusi?

Tööl on tekkinud arusaamatused tööandjaga. Kust saaksin nõu, mida tegema pean?
Foto: pexels

Kui oled püüdnud suhelda tööandjaga ja lahenduse leidmine tundub võimatu, siis on võimalus pöörduda Tööinspektsiooni nõustamisjuristide poole. Nende käest saab nõu, mida edasi teha ning küsida töölepingu, töö- ja puhkeaja, puhkuse, töötasu ja muude töösuhetega seondutavate teemade kohta.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700