Autor: Raamatupidaja.ee • 4. november 2022

Lugeja küsib, asjatundja vastab: kinnisvara müügi maksustamine

Raamatupidamise Praktiku lugeja küsimusele vastab Ernst & Young Balticu juhtiv maksunõustaja Tõnis Elling.
Foto: pexels

Lugeja küsib: ettevõte tahab müüa oma kinnisvara. Tegemist on vana majaga. Kulutusi majale eriti tehtud ei ole. Majas on elekter, elektriarvetelt on sisendkäibemaks tagasi küsitud, lisaks veel mõned kulutused sellele, et maja ei laguneks. Kas müük maksustatakse käibemaksuga?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700