Autor: Raamatupidaja.ee • 2. november 2022

Lugeja küsib, asjatundja vastab: kreeditarve esitamise aeg ja deklareerimine

Raamatupidamise Praktiku lugeja küsimusele vastasid Sisekaitseakadeemia finantskolledži lektor Maret Güldenkoh.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib: kui kaua on võimalik esitada kreeditarvet? Kas 2020 arvele on võimalik praegu teha kreeditarvet? Kuidas seda deklareerima peab? Ettevõte, kes selle esitas, ei ole käibemaksukohustuslane.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700