Autor: Raamatupidaja.ee • 20. oktoober 2022

Välismaalase töötasu maksustamine Eestis

Eesti ettevõtted palkavad aina enam inimesi, kes ei ela püsivalt Eestis ning kes töötavad Eesti ettevõtja heaks kas välismaal või tulevad nad ajutiselt tööd tegema Eestisse. Seda trendi võimendab tugevalt ka praegune sõjakriis Ukrainas. Uued trendid töösuhetes ja töö tegemise viisides tekitavad aga terve rea küsimusi, makuerisusi ja muid nüansse, millega peab tööandja arvestama ja mida on vaja täpselt teada, et oluliste detailidega mitte eksida.
Kindsigo Konsultatsioonid OÜ juhataja ja maksukonsultant Aule Kindsigo

Veebiseminaril „Töötamine siin ja sealpool piiri“ teeme need keerulised teemad klaariks ja leiame vastused järgmistele küsimustele:

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700