Autor: Marianne Lõhmus, konverentsi programmijuht • 27. september 2022

Sinu kolleegid unustavad raamatupidajate päeva? Vihja viisakalt!

Igal sügisel tähistatakse rahvusvahelist raamatupidajate päeva. Sisimas tahame kõik, et kolleegid meid sel päeval meeles peaks ja tunnustaks. Kuidas neile viisakalt meelde tuletada või vihjata?
Marianne Lõhmus, Raamatupidajate päeva konverentsi programmijuht
Foto: Raul Mee

Tõenäoliselt kõige levinum ametikohta tunnustav päev on õpetajate päev, kui õpetajatel on koolis meelelahutuslikud tegevused või väljasõidud ning klassitundide eest vastutavad õpilased ja lapsevanemad. Ettevõtte huvides ei tasu raamatupidajat kellegi valdkonnavälisega siiski asendada, kuid ometi väärib see vastutusrikas ametikoht tunnustust ning tähtpäev märkimist.

Kui kolleegidele on oluline päev märkamatuks jäänud, siis siin on 3 (+1) võimalust, kuidas neile viisakalt vihjata:

1. Märgi kontoris infoseinale, kalendrisse või miks mitte outlooki kalendrisse 10. novembriks rahvusvaheline raamatupidajate päev. Veel parem, kui lisad juurde lühikese kirjelduse. Näiteks nii:

Hea kolleeg! Täna on rahvusvaheline raamatupidajate päev, mille eesmärk on tunnustada kõiki selle ameti kandjaid. Mine ütle raamatupidajale mõni hea sõna, vii lilleõis või kutsu lõunale. Peale seda leia internetist oma ametikoha päev ja lisa ka see kolleegidele kalendrisse, et nad Sindki tunnustada teaksid.

2. Üks minu esimestest ülemustest õpetas mulle kunagi, et kui ise väikeseid võite ei tähista, ei tee seda ka teised. Miks mitte haarata ohjad enda kätte? Valmista (või soeta) kook ning kutsu lõunal kolleegid tähtsa päeva puhul maiustama. Koogile ei ütle keegi ei ning head soovid tulevad iseenesest Sinuni!

3. Saada teavitus, et oled kontorist eemal 11. novembril, kuna viibid raamatupidajate päeva konverentsil, kus lisaks enese harimisele saad osa ka meelelahutusest ning tähistamisest. Kirja võid muuseas lisada, et rahvusvaheline raamatupidajate päev on 10. novembril, kuid mugavuse mõttes leiab konverents aset reedesel päeval, kui TSD aruanded on kõik kinnitatud ja teele saadetud.

Tule tähista raamatupidajate päeva koos meiega - 11. novembril 2022. Vaata LISA!

NIPP JULGEMATELE: Kopeeri selle uudise link saada "kogemata" insiderisse, kleebi ettevõtte Facebooki gruppi, Skype chatti või kusagile mujale, kus info liigub. Mõne kolleegi ehk vihastad välja, aga need kel huumorisoont antud, saavad vihjest aru (vähemasti kui lugemisega siiani jõuavad) ja loodetavasti peavad Sind 10. novembril meeles.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700