Autor: Krista Teearu • 26. september 2022

Kutseoskused: raamatupidaja erialane pädevus

Raamatupidamise Praktiku septembrinumbris rääkisime uuendatud kutsestandardist, kutseeksami tingimustest ja raamatupidajate üldoskustest. Jätkame kutseoskuste teemaga, seekord on fookus raamatupidaja erialastel pädevustel.
Raamatupidamisbüroo Robby & Bobby partner, raamatupidamise teabevara peatoimetaja Krista Teearu

Anname ülevaate, millised kompetentsid on vajalikud finants-, maksu- ja juhtimisarvestuses ning milliseid digioskusi raamatupidajalt oodatakse. Digipädevuse osas on nõudmised päris kõrged – vajalik on iseseisva kasutaja tase.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700