Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 22. september 2022

Maailma suurim Pärnu raamatupidamiskonverents: kõik on kohal

Pärnusse on tulnud üle Eesti kokku raamatupidajad, pearaamatupidajad, finantsjuhid, et pidada taaskord maha üks vägev, kasulik ja meeleolukas konverents täna ja homme. Vaata esimest särtsakat pildigaleriid.
Piip ja Tuut
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700