Autor: Raamatupidaja.ee • 22. september 2022

Kuidas aitab tehisintellekt paremaid juhtimisotsuseid teha?

Et maandada ettevõtlusriske ja tagada stabiilsemat ärikeskkonda, käis Maailmapank 2020. aastal välja idee luua riikides süsteem, mis pakuks ettevõtetele riigi kogutud ettevõtlusandmete põhjal analüütilist väärtus ja tuge, hoiataks võimaliku maksejõuetuse ohu ja raskustesse sattumise eest. Kuidas?
Tallinna ettevõtluspäeval tuleb juttu loodavast tehisintellektist, mis aitab tulevikus ettevõtjatel teha teadlikumaid juhtimisotsuseid
Foto: Agne Unn
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700