Autor: Palgauudised.ee • 12. september 2022

Finantsterminite tundmine päästab piinlikest "ämbritest"

Miks vahel juhtub välismaiste kolleegidega suheldes, et meid mõistetakse valesti? Miks vaatab välispartner meile teinekord suurte silmadega otsa arusaamatuses, mida me nüüd räägime, kuigi enda arvates väljendame end selgelt?
Autor: pexels

Kas ikka teadvustame endale, et briti ja ameerika inglise keelt kõnelevad spetsialistid kasutavad sageli erinevaid termineid sama asja jaoks või vastupidi - sama termini tähendus varieerub erinevates inglise keelt kõnelevates maades.

Koolitus "Finantsalane inglise keel" annab võimaluse süvendada oma teadmisi finantsaruandluse, juhtimis- ja maksuarvestuse valdkonna ingliskeelsest terminoloogiast, aitab orienteeruda erinevustes briti ja ameerika inglise keele finantsterminite kasutamisel ja praktiseerida finantsalast sõnavara nii kõnes kui kirjas läbi praktiliste harjutuste ja grupitööde.

Lisainfo ja registreerimine SIIN.

Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700