Autor: Juta Tikk, Tartu Ülikooli majandusteaduskonna lektor • 6. september 2022

Ülesanne: aruandekuupäeva järgsete sündmuste kajastamine

Testi oma teadmisi aruandekuupäeva järgsete sündmuste kajastamisest.
Foto: Pixabay

Testiküsimustes 1–7 on esitatud väljavõte mõnest RTJ 1 toodud alusprintsiibist või nõudest, mis on seotud aruandekuupäeva järgsete sündmuste kajastamisega. Kas tunnete ära, millisest alusprintsiibist või nõudest väljavõte pärineb?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700