Autor: Advokaadibüroo Cuesta vandeadvokaat Eva Mägi ja jurist Brigitta Jõgi • 31. august 2022

Raamatupidajatele olulised seaduste muudatused

1. veebruaril 2023 jõustub äriregistri seadus, millega kaob osaühingu miinimumkapitali nõue. Tõhustatakse ka registripidaja järelevalve võimalusi, mille tulemusena peaks oluliselt paranema juriidiliste isikute aruandluskohustus.
Advokaadibüroo Cuesta vandeadvokaat jurist Brigitta Jõgi

Käesoleva aasta juulis jõustus ka füüsilise isiku maksejõuetuse seadus, mis reguleerib füüsilise isiku maksejõuetusmenetluse algatamist, võlgade ümberkujundamist ja kohustustest vabastamise menetlust. Lisaks muudeti riigihangete seadust, millega muudeti hankekorraldust paindlikumaks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700