Autor: Raamatupidaja.ee • 29. august 2022

Ka pettuse ohust teadlikud langevad kelmide ohvriks

Eesti Pangaliidu tellitud uuringust selgub jahmatav tõsiasi, et aastaga on inimeste hulk, kel on pettustega isiklik kokkupuude, kasvanud lausa kolmandiku võrra. Oma säästudest on ilma jäänud 370 inimest, suuremad väljapetetud summad ulatuvad 100 000 euroni.
Foto: pexels

Eesti Pangaliidu uuringufirmalt Norstat tellitud uuringust selgub, et 35% Eesti elanikest ehk üle 460 000 inimese on isiklikult kokku puutunud pangandus- või investeerimiskelmustega. Aastaga on nende hulk, kel on pettustega isiklik kokkupuude, kolmandiku võrra kasvanud.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700