Autor: Raamatupidaja.ee • 23. august 2022

Kohtusse minekule leidub alternatiiv

Ärisuhetes tuleb vahel ette erimeelsusi, mille lahendamiseni omavahelise suhtluse käigus paraku ei jõuta. Kuna kohtumenetlus võtab palju aega ja raha, võiks proovida lahenduseni jõuda kohtuväliselt. Üks võimalus selleks on arbitraažikohus.
Foto: Pixabay

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja arbitraažikohtus on võimalik sooritada lepitusmenetlus, kui lepingupooled ei ole ühe või teise küsimuse suhtes suutnud üksmeelt saavutada.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700