Autor: Raamatupidaja.ee • 17. august 2022

Andmekaitse nõuete rikkumise trahvid tegid uue rekordi

Rikkumiste arv on küll vähenenud, kuid eksimuste tõsidus ja seega ka määratud trahvide suurus ja üldsumma on oluliselt kasvanud.
Andres Ojaver, Advokaadibüroo Hedmanisikuandmete kaitse ekspert

Euroopa andmekaitse järelevalveasutuste määratud trahvide üldsumma kahekordistus selle aasta kuue kuuga. Iga kuu määratakse ettevõtjatele andmekaitse üldmääruse (GDPR) nõuete rikkumiste eest miljoneid eurosid trahve.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700