Autor: Finantsuudised.ee • 8. august 2022

Ettevõtete üle tähtaja maksed on tõsine märk kasvuriskist

Eesti ettevõtetest pea pooled ei ole suutnud taastada oma majanduslikku olukorda Covidi eelse ajaga võrreldes. Eestis on hilinenud maksete arv kõrgem kui naaberriikides, millest võib saada tõsine kasvurisk.
Intrum Balticsi tegevdirektori Ilva Valeika
Foto: erakogu

Intrumi iga-aastane Euroopa maksearuanne – 29 riigi 11 000 ettevõtet hõlmav uuring näitab, et pooled Eesti ettevõtted ei ole suutnud parandada oma võimet tulevikus suurema kriisiga toime tulla.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700