Autor: Raamatupidaja.ee • 26. juuli 2022

Ülevaade 1. augustil jõustuvatest seadusemuudatustest

Kaubanduskoda koostas ülevaate ettevõtete jaoks kõige olulisematest seadusemuudatustest, mis jõustuvad 1. augustil. Kokku jõustub augusti esimesel päeval ligi 20 õigusakti. Ettevõtete jaoks on kõige olulisema kaaluga töölepingu seaduse muudatused.
Foto: Pixabay

Olulised muudatused töölepingu seaduses

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700