Autor: Raamatupidaja.ee • 13. juuli 2022

KKK: tagatisrahaga pakendite käibemaksu arvestuse muudatused

KPMG Baltics spetsialistid selgitavad, keda ja kuidas mõjutavad käibemaksuseaduse muudatused pakendite regulatsiooni osas.

Küsimus: Kuidas peaks aru saama KMS muudatusest - Tagatisrahaga pakendite regulatsiooni osas täpsustatakse (KMS 11 (7) ja § 12 (11)), et seda rakendatakse lisaks tootjatele ka teistele ettevõtjatele, näiteks jaekaubandusettevõtetele, kes kasutavad kauba müümisel pakendiseaduse alusel tagatisrahaga koormatud korduskasutuspakendeid?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700