Autor: Audiitorkogu • 25. märts 2022

Ukraina sõja mõju raamatupidamise aastaaruannetele ja audititele

Vene-suuna osatähtsus Eesti ettevõtete majandustegevuses on kokkuvõttes ebaoluline, kuid siiski leidub neid ettevõtteid küllalt, keda sõda Ukrainas võis valusalt tabada.

Arvestama peab, et otsene mõju võib tulla nii seoses Vene kui Valgevene ettevõtetega (sanktsioonid), Ukraina ettevõtetega (reaalne sõjategevus Ukrainas) kui ka kaudselt kõigis teistes riikides tegutsevate ettevõtetega, juhul kui nende tegevus omakorda sõltub eestoodud riikides toimuvast.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700