21. märts 2022

Küberpätid meie koduõuel: digiretsept, kindlustatuse kontroll ja teised Haigekassa e-teenused said pihta

Riigi infosüsteemi amet (RIA) sai veebruaris teateid teenusekatkestustest, mis olid suures osas seotud tarkvara või riistvara riketega. RIA on värskendanud ohuhinnangut, mis keskendub Ukraina vastastele küberrünnakutele ja nende võimalikule mõjule Eestis.
Foto: pexels

Veebruaris keskmiselt rohkem e-teenuste katkestusi.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700