Autor: Raamatupidaja.ee • 10. märts 2022

Kaie Moisa: otsustamatus on kaotatud aeg − ära jää pisiasjadesse kinni!

Ajakirja Raamatupidamise Praktik kaanepersoonid jagavad oma lugudes häid soovitusi tööks ja isiklikuks arenguks. Need väärt mõtteterad ja elutarkused inspireerivad ja pakuvad tuge kiiret kohanemist nõudvasse aega, kus preagu elame.
Raamatupidamisbüroo FMJ OÜ tegevjuht ja juhatuse liige Kaie Moisa

• Võta vastu väljakutseid. Kõik on õpitav. Enda mugavustsoonist väljumine toob arengu ja edu.

• Ole julge ja tegutse! Ka eksimine on inimlik ja arengu üks osa. Oluline on julgus oma eksimust tunnistada.

• Hakka tööle, näita enda võimeid ja siis küsi tasu. Teistpidi tegutsedes ei pruugi tasuni kunagi jõuda.

• Otsustamatus on kaotatud aeg − ära jää pisiasjadesse kinni!

• Leia endale hea mentor, keda usaldad ja kes aitab sul leida üles õige teeotsa.

• Püüa mõista klienti. Arvesta klientide erisustega ning tee kliendi tööprotsess endale võimalikult selgeks. Nii oskad paremini kaasa mõelda ja olla kliendile vajalik. Kui peadki iga kuu sama asja kliendilt küsima, siis ära ärritu, vaid ole inimlik ja sõbralik. Naerata ja elu naeratab sulle vastu!

Raamatupidamisbüroo FMJ tegevjuht ja juhatuse liige Kaie Moisa räägib oma praktilise kogemusloo digipöördest ja automatiseerimisest raamatupidamises juba 31. märtsil ainsal raamatupidamisbüroodele ning teenusepakkujatele suunatud konverentsil “Kasumik kasv 2022”.

Lisainfo ja registreerimine SIIN.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700