Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 7. aprill 2022

Raamatupidaja.ee lugejate 10 enim loetud lemmiklugu märtsikuus

2022. aasta kolmas kuu on läbi ja teeme ülevaate, millised olid raamatupidaja.ee lugejate kõige enam tähelepanu pälvinud lood märtsikuus. Vaata üle, kas teised lugejad leidsid midagi, mis sul on jäänud kahe silma vahele.
Foto: Ergo Sander

1) Jurist hoiatab: autoomanikke on tabamas Julianus Inkasso alusetute nõuete laine

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700