Autor: Erki Pisuke • 11. veebruar 2022

5 asja, mida sa tulude deklareerimisest veel ei tea - aga peaksid teadma

Lähenemas on kõigi eestlaste lemmikpüha - iga-aastane tuludeklaratsiooni esitamine. Vähemalt teeb see rõõmu kõigile neile, kellel on lootust enammakstud tulumaksu tagasi saada. Kordame enne 15. veebruari kiirelt üle veel mõned tulude deklareerimise tõed, mida sa teada ei pruukinud, aga kindlasti võiksid.
HUGO.legal kaasasutaja ja peajurist Erki Pisuke

1. Tulumaksutagastus võib olla arestivaba

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700