Autor: Raamatupidaja.ee • 8. veebruar 2022

MTA selgitab: kuidas tasuda krüptorahalt maksud

Saabumas on tuludeklaratsioonide esitamise aeg, mistõttu tuletame meelde, kuidas deklareerida krüptoraha või NFT-dega teenitud tulu ning tasuda maksud.
Foto: pexels

Lühidalt öeldes tekib füüsilisel isikul maksukohustus kolmel juhul: konverteerides krüptoraha tavavaluuta vastu, vahetades krüptoraha mõne muu krüptoraha vastu või kasutades krüptoraha kaupade või teenuste eest tasumiseks, saades seeläbi tulu.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700