Autor: Tõnis Elling, Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja • 4. veebruar 2022

Lugeja küsib: liiklusregistri märge ununes, mis saab maksudest

Raamatupidamise Praktiku lugeja küsimusele vastab Ernst & Young Balticu juhtiv maksunõustaja Tõnis Elling.
Foto: Pixabay

? Ettevõte liisis 2021. aasta detsembris auto, aga unustas teha märke Maanteeametis, et kasutatakse 100% ettevõtluses. Seega oli auto detsembris segakasutuses. Kui nüüd jaanuaris tehakse märge 100% ettevõtluses kasutamise kohta, siis mis ajast võib hakata kasutama autoga seotud kuludelt 100% käibemaksu tagasiküsimist?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700