Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 28. jaanuar 2022

Raamatupidamisbüroode konverents “Kasumlik kasv 2022”: nutikas teejuht edumeelsetele

Viimased aastad on toonud ettevõtetele muutusi, mida me ei osanud uneski näha või arvasime need olevat mägede taga. Nüüd aga juhtus kõik välgukiirusel – elu ehmatas korraks pausile, aga sealt pääses valla võimas arenguhoog nagu vesi tammi tagant.

Mul on hea meel kutsuda sind Eesti ainukesele ja juba viiendat korda toimuvale raamatupidamisbüroode konverentsile. Oled väga oodatud 31. märtsil konverentsile Kasumlik kasv 2022 Tallink Spa & Conference Hotellis (Sadama 11a, Tallinn).

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700