Autor: Janno Hermanson • 13. jaanuar 2022

Janno Hermanson: finantsaruandluses on vaikus enne tormi

Ehkki lähimal paaril-kolmel aastal ei ole oodata pea ainsatki raamatupidamise aruandeid puudutavat olulist muudatust, tasub üha reglementeeritumas maailmas siiski kursis olla ka muudatustega, mis kujundavad aruandlusmaastikku börsil noteeritud ettevõtete seas ning on ees ootamas ka noteerimata suurettevõtteid, kirjutab PwC juhtivaudiitor ja raamatupidamise nõustamisteenuste juht Janno Hermanson.
Janno Hermanson.
Foto: Erakogu / PwC

Aasta algus on aeg, mil võetakse kokku mullused finantstulemused ning ettevõtted koostavad majandusaasta aruandeid. Tegemist on justkui olulise pilguheitega tahavaatepeeglisse, mille tulemina selgub huvigruppidele – suuromanikele, väikeinvestoritele, juhatusele, töötajatele, analüütikutele, konkurentidele ja kõigile teistele, kuidas ettevõttel eelmisel aastal läks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700