Autor: Juta Tikk, Tartu Ülikooli majandusteaduskonna lektor • 10. jaanuar 2022

Nõudepõhise osaühingu asutamine ja kajastamine

Kuigi juba 1. jaanuarist 2011 on äriseadustiku (edaspidi ÄS) § 1401 järgi lubatud osaühing moodustada ka nii, et asutamisel ei ole vaja osakapitali sissemakset teha, tekivad praktikas jätkuvalt küsimused just raamatupidamiskannete kohta.
Tartu Ülikooli majandusteaduskonna lektor Juta Tikk
Foto: Meeli Küttim
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700