Autor: Tõnis Elling, Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja • 23. november 2021

Käibemaksuseaduses muutub kasutatud kauba edasimüügi erikord

Käibemaksuseaduse (KMS) § 41 alusel sätestatakse kasutatud kauba edasimüügi erikord, mis tähendab, et teatud juhtudel ei pea maksumaksja kogu kauba hinnale käibemaksu lisama vaid võib käibemaksuga maksustada vaid ostu-müügi hinna vahet.
Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja Tõnis Elling
Foto: Meeli Küttim
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700