Autor: Tiina Kilkson, äripsühholoog • 19. november 2021

Raamatupidajast ettevõtte juhiks

Rebecca Liis Armus kirjeldab oma karjääri kulgemist diagonaalsena ‒ läheb kogu aeg ülespoole, kuid ei ole sirge, vaid trepiastmetega. Ta on jõudnud sellisele astmele, kus tuleb otsustada, kuidas endast võitu saada, et poleks vajadust kõiki asju pidevalt kontrollida ning leiaks rohkem aega ka muudele huvitavatele tegevustele peale töötamise.
Aastal 2017 pälvis Rebecca Liis Armus aasta raamatupidaja tiitli
Foto: Meeli Küttim

Matemaatika on Rebecca Liisile alati meeldinud ning loogilist mõtlemist ja asjade seostamise oskust jagub tal küllaga. Tõuke raamatupidajaks saada andis ka see, et ta elas väga lähedal Lääne-Viru Rakenduskõrgkoolile, kus oli võimalus spetsialiseeruda finantsjuhtimisele, mis pakkus noorele neiule suurt huvi. Ta kujutas raamatupidaja tööd enam-vähem sellisena ette nagu see on, ainult selle vahega, et talle tundus, et raamatupidajad peavad kogu aeg paberites tuhnima. Õpilasena poleks arvanudki, et ühel päeval jõuame selleni, et ei peagi enam paberit ette võtma, vaid kõike saab teha arvutis.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700