Autor: Raamatupidaja.ee • 22. oktoober 2021

Eestil on esikoht juba kaheksa aastat järjest maksude konkurentsivõimekuses

USA mõttekoda Tax Foundation avaldas uue OECD riikide maksude konkurentsivõime indeksi, mida juhib jätkuvalt Eesti ja seda juba kaheksa aastat järjest.

Foto: Pixabay

„Rõõm on tõdeda, et jätkuvalt leiab tunnustust Eesti ettevõtete tulumaksusüsteem, mille alusel tekib ettevõtjal maksukohustus üksnes kasumi väljavõtmisel. Tõhus ja suhteliselt lihtne kasumimaksusüsteem on olnud meie väikese majanduse üks tugevusi. Asjaolu, et riik ei kogu maksu kasumi tekkimisel, on olnud ettevõtjatele abiks raskete aegade üleelamisel,“ ütles maksu- ja tollipoliitika asekantsler Helen Pahapill.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700