Autor: Finantsuudised.ee • 27. oktoober 2021

Krüptoteenuse pakkujad on riigi vastu kohtusse pöördunud

Rahandusministeeriumi haldusalasse kuuluva Rahapesu Andmebüroo (RAB) venitamistaktika virtuaalvääringu teenuste osutajatele tegevuslubade väljastamisel ning rahandusministri hiljuti avaldatud toetav seisukoht on viinud mitmed turuosalised riigi vastu kohtusse.

Hagi on esitanud juba kaheksa ettevõtet.

Advokaadibüroo FORT advokaat Tõnis Loorits.
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700