Autor: Eesti Kaubandus-Tööstuskoda • 13. oktoober 2021

Mait Palts: Eesti ettevõtete tulumaksusüsteem peab säilima

Üleilmse ettevõtete tulumaksualgatuse mõju praegusel kujul oleks Eesti ettevõtetele ning eriti meie rahvusvaheliselt tegutsevatele ettevõtetele selgelt negatiivne. Meil on reaalne oht kaotada nii maksutuludes, süsteemi atraktiivsuses kui ka konkurentsieelistes.
Foto: Pixabay

Nii rahandusministri kui ka rahanduskomisjoni esimehe hinnangutega probleemile ja selle tõsidusele tuleb nõustuda,kuid hetkel tundub, et kui OECDs hakati plaani välja töötama, alahinnati selle mõjusid Eestile oluliselt või loodeti, et neid ei kaasne. Nüüd on aga selge, et mõju on väga suur ja võimalik, et negatiivsemgi kui täna oskame öelda, sest kõiki detaile pole sõnastatud.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700