Autor: Ave Nukka, Tallinna Tehnikakõrgkooli rahanduse lektor • 6. september 2021

Praktika kui parim õpetaja

Praktika tähtsaim eesmärk on siduda teoreetilisi teadmisi praktilise töökogemuse kaudu. Kui rääkida heast haridusest, siis tänapäeval sisaldab see kindlasti ka praktilist õpet. Ainult koolis põhiteadmiste omandamine ja praktiline õpe pole aga enamasti piisav, et edukalt tööturul hakkama saada.
Tallinna Tehnikakõrgkooli rahanduse lektor Ave Nukka

Töö- ja elukogemuse käigus omandatakse samuti uusi teadmisi ja oskusi, mida sageli õppimisena ei teadvustata. Just seda kogemusena tekkinud tarkust ongi õppijale vaja edasi anda juhendamise käigus nii kooli- kui ka ettevõttepoolsel juhendajal. Jagada head praktilist kogemust, aga ka tehtud vigadest õpitut, sest suurim tarkus on õppida teiste vigadest. Praktilise kogemuse jagamine on kolme osapoole – õppija, koolipoolse juhendaja ja ettevõttepoolse praktikajuhendaja – koostöö. Praktika on parim õpetaja nii praktikandile kui ka praktikajuhendajale.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700