Autor: Raamatupidaja.ee • 3. september 2021

Milline on sinu ettevõtte kogemus piiriülese maksuvaidluse lahendamisel?

Euroopa Komisjon soovib välja töötada programmi, mis hõlbustaks Euroopa Liidu ettevõtjate maksuvaidluste piiriülest lahendamist. Plaani kohaselt annaks programm maksumaksjatele võimaluse teatada oma asukohaliikmesriigi maksuhaldurile probleemist, millega nad oma piiriüleses tegevuses maksustamisega seoses kokku puutuvad.
Foto: Pixabay

Seejärel teavitaks asjaomane maksuhaldur probleemist teise liikmesriigi maksuhaldurit ja koos püütaks jõuda küsimuses ühisele otsusele.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700