Autor: Raamatupidaja.ee • 2. september 2021

Kas ja kuidas töötajale hüvitada elektriauto laadimise kulud?

Kui tööandja võimaldab töötajal nii töö- kui ka erasõitudeks kasutada tööandja elektriautot, siis võib töötajal tekkida vajadus laadida autot ka oma elukohas. Sellisel juhul tekib küsimus, kas ja kuidas saab tööandja hüvitada töötajale elektriauto laadimisega seotud kulud.
Foto: Pixabay

Tulumaksuseaduse kohaselt on tööandjal lubatud ilma erisoodustusmaksuta hüvitada töötajale tööandja elektriauto laadimisega seotud kulud, mis tekkisid auto laadimisel töötaja elukohas. Tegemist on ettevõtlusega seotud kuludega. Samas peavad need kulud olema dokumentaalselt tõendatud.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700