Autor: Raamatupidaja.ee • 23. august 2021

Intrumi uuring: ettevõtted muretsevad, kas nende arved tasutakse tähtajaks

Intrumi iga-aastase Euroopa maksearuande kohaselt on Euroopa ettevõtetel suur mure, kas nende esitatud arved tasutakse tähtajaks – nii on 62% uuringus osalenute arvates see teema aktuaalsem kui kunagi varem. Riikide võrdluses on Eesti ettevõtted selles edetabelis teisel kohal.
Eesti ettevõtted on arvete pärast muretsemises Euroopas teisel kohal
Foto: Andriy Popov, Panthermedia

Kui enim tunnevad arvete õigeaegse laekumise pärast muret Serbia ettevõtted (68% vastanutest), siis Eesti firmad on 65%ga teisel kohal, enne suuremat riikide rühma, kust leiab ka Leedu (64%). Intrumi uuringu kohaselt on selles vallas kõige vähem mures Läti ettevõtted (57%).

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700