Autor: Raamatupidaja.ee • 30. juuli 2021

Juba augustis on majandusaasta aruande õigeaegselt esitamata jätnud ettevõtted häbipostil

Paljud ettevõtjad jätavad oma majandusaasta aruanded registrile tähtaegselt esitamata, ehk siis ei täida oma olulist seadusest tulenevat aruandluskohustust riigi ees. Kaubanduskoda tegi Justiitsministeeriumile ettepaneku tuua tulevikus äriregistris paremini esile see, et organisatsioon ei ole esitanud majandusaasta aruannet õigeaegselt.
Foto: Pixabay

Kuigi e-äriregistrist on võimalik ka täna leida infot selle kohta, et majandusaasta aruanne on esitamata, leiab koda, et info peaks olema rohkem esile toodud. Avalikkusele peaks olema selgelt nähtav ja arusaadav, et konkreetse aja seisuga on ettevõttel aruanne tähtaegselt esitamata.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700