Autor: Raamatupidaja.ee • 23. juuli 2021

Uuring e-arvete kasutamise edendamisest valmib sügisel

Konsultatsioonifirma Ernst & Young asub rahandusministeeriumi ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) tellimusel uurima e-arvete kasutamist nii avalikus sektoris kui ettevõtluses. Novembri keskpaigas valmiva uuringu tulemusena peab muuhulgas selguma, kuidas hoogustada e-arvete kasutuselevõttu erasektoris.
Foto: Pixabay

Rahandusministeeriumi üheks eesmärgiks on luua Eestis usaldusväärne ja läbipaistev rahanduskeskkond ning e-arvete kasutuselevõtt aitab ettevõtluse ja arvestuspoliitika osakonna nõuniku Mirjam Suurekivi sõnul sellele eesmärgile kaasa. Ühtlasi tähendavad e-arved väiksemat halduskoormust ja kulu.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700