Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 15. juuli 2021

Jaanus Vihand: siseaudit ja sisekontroll, hoidke pea selge!

Siseaudiitorite ühingu rahvusvahelise aastakonverentsi 2021 esimesel päeval sukelduti südikalt tulevikku. Ekspertide ja praktikute juhtimisel rullusid lahti Eesti tulevikustsenaariumid aastani 2035. Konverentsipäeva kolmas sessioon kandis president Lennart Merilt laenatud kuulsa tsitaadiga peakirja: „Olukord on sitt, kuid see on meie tuleviku väetis.“
Jaanus Vihand, Parim Juht 2019

Intrigeeriva nimega sessioonis võttis juhtohjad Jaanus Vihand, Parim Juht 2019, ettekandega teemal "Tasakaal".

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700